AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısıyla evlenmek

Kahve falında nişanlısıyla evlenmek

Kahve falında nişanlısıyla evlenmek ününü ülke dışına taşıyacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hayırlı bir eşe, önün açılacağına, kişinin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlısıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Kahve falında nişanlınla evlendiğini görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlısıyla evlendiğini görmek rahat rahat yaşayacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet eder.

Kahve falında nişanlı birinin evlendiğini görmek esenliği bulacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulur.

Kahve falında nişanlı biriyle evlenmek çok büyük başarılara kavuşacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına inanılır.

Kahve falında nişanlısının başkasıyla evlendiğini görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlısıyla evlenmek ekonomik olarak kalkınacağına, bunalıma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında eski nişanlıyla evlenmek rızkının artacağına, kötü halin son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir