AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıyla evlenmek

Kahve falında nişanlıyla evlenmek

Kahve falında nişanlıyla evlenmek zaaflarına kapılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, şeytana uyacağına, ticaretin açılacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlıyla evlenmek gördüyseniz:

  • İç sıkıntıları çekebilirsiniz.

Kahve falında eski nişanlıyla evlenmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlının başkasıyla evlendiğini görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlı biriyle evlenmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında nişanlısıyla evlenmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlanıp evlenmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işlerinin de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak evlenmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında evlenmek nişanlanmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında nişanlınla evlendiğini görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir