AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlanmak evlenmek

Kahve falında nişanlanmak evlenmek

Kahve falında nişanlanmak evlenmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, sağlığının yerine geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak evlenmek gördüyseniz:

  • Tartışmayla sonuçlanabilecek diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında nişanlıyla evlenmek insanlardan uzaklaşılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işarettir.

Kahve falında nişanlıyken başkasıyla evlenmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlınla evlendiğini görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlı birinin evlendiğini görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlısıyla evlendiğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yaşam refahının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanlisinin evlendiğini görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlısıyla evlenmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, dua alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir