AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlını kaybetmek

Kahve falında nişanlını kaybetmek

Kahve falında nişanlını kaybetmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, dertlerinin unutulacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlını kaybetmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında nişan yüzüğünü kaybetmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlını kaybetmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan yapmak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlanmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında nişanlını gelinlikle görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan atmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına inanılır.

Kahve falında nişan baklavası yemek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında sanatçıyla nişanlanmak hayal kırıklığına düşeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir