AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlanmak

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlanmak

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlanmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, çok kötü günler yaşayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle nişanlanmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlanmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle nişanlandığını görmek hayırlı işe, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlı olduğunu görmek dertlerinin unutulacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığınız birisiyle nişanlanmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlandığını görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın birisiyle nişanlanmak sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir