AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğünü kaybetmek

Kahve falında nişan yüzüğünü kaybetmek

Kahve falında nişan yüzüğünü kaybetmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında nişan yüzüğünü kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanlış giden konulardaki hatalarını veya getirdikleri yanlış yorumları kabul etmeme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında nişan yüzüğünü kaybetmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlını kaybetmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlan yüzüğü görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına işaret eder.

Kahve falında nişan yüzüğü atmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hayatın pahalılaşmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzükle nişanlanmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına inanılır.

Kahve falında erkek nişan yüzüğü görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında nişan yüzüğü takıp çıkarmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir