AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yapmak

Kahve falında nişan yapmak

Kahve falında nişan yapmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, bütçesinin küçüleceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, şükrederek yaşayacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalettir.

Kahve falında nişan yapmak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Kahve falında nişan yapmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan için alışveriş yapmak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında nişan töreni yapmak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan hazırlığı yapmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak saygın ve ünlü biri olacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan için hazırlık yapmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına inanılır.

Kahve falında oğluna nişan yapmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kızına nişan yapmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir