AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlık giydiğini görmek

Kahve falında nişanlık giydiğini görmek

Kahve falında nişanlık giydiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, maceralara atılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında nişanlık giydiğini gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında nişan kıyafeti giymek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı nişanlık giydiğini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı nişanlık giymek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek haneye dertlerin gireceğine , kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanda gelinlik giymek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan elbisesi giymek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirmizi nişan elbisesi giymek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir