AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanda gelinlik giymek

Kahve falında nişanda gelinlik giymek

Kahve falında nişanda gelinlik giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanda gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız durumunda, ufukta aşk ya da sevgi temalı ilişkiler var.

Kahve falında nişanda gelinlik giymek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve nişanlanmak kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik nişanlık giymek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek hayatının alt üst olacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle nişanlanmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip nişanlanmak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlık ve gelinlik görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlısını gelinlikle görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir