AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya atılmak

Kahve falında havaya atılmak

Kahve falında havaya atılmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında havaya atılmak gördüyseniz:

  • Tüm paranızı harcamanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında havaya atılmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hapse atılmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet eder.

Kahve falında cama taş atıldığını görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işaret eder.

Kahve falında mezara atılmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tokat atıldığını görmek gitmediği yerlere gideceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine taş atıldığını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine ok atıldığını görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir