AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişana geç kalmak

Kahve falında nişana geç kalmak

Kahve falında nişana geç kalmak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişana geç kalmak gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Kahve falında nişana geç kalmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi nişanına geç kalmak fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaza geç kalmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınav geç kalmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikaha gec kalmak işlerin de yolunda gideceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okula geç kalmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına inanılır.

Kahve falında maça geç kalmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında cuma namazına geç kalmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir