AnaSayfa / Genel / Kahve falında maça geç kalmak

Kahve falında maça geç kalmak

Kahve falında maça geç kalmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maça geç kalmak gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Kahve falında maça geç kalmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Kahve falında maça kızı görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında maça gitmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında maça papazı görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maça hazırlanmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle maça gitmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerlere geç kaldığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında sınava geç kalmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir