AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğünü geri vermek

Kahve falında nişan yüzüğünü geri vermek

Kahve falında nişan yüzüğünü geri vermek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü geri vermek gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Kahve falında nişan yüzüğünü geri vermek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğü geri vermek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında nişan yüzüğü görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün çatladığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak yüzük görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzükle nişanlanmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir