AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlanmak yüzük görmek

Kahve falında nişanlanmak yüzük görmek

Kahve falında nişanlanmak yüzük görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında nişanlanmak yüzük gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar olabilir.

Kahve falında altın nişan yüzüğü görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlan yüzüğü takmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırılmasını görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek nişan yüzüğü görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü satmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan yüzüğü düşürmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğü almak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir