AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğünü düşürmek

Kahve falında nişan yüzüğünü düşürmek

Kahve falında nişan yüzüğünü düşürmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, en büyük acılarının dineceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğünü düşürmek gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Kahve falında nişan yüzüğü düşürmek işlerin yeni kapılar açacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü düşürmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü başkasına vermek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi nişan yüzüğünü görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine inanılır.

Kahve falında altın yüzük takmak nişanlanmak yeni yatırımlar yapacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğü değiştirmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında nişan yüzükleri görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir