AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğünü başkasına vermek

Kahve falında nişan yüzüğünü başkasına vermek

Kahve falında nişan yüzüğünü başkasına vermek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hikmet sahibi olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğünü başkasına vermek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan önce her detayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında altın nişan yüzük görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırılmasını görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında nişan yüzüğü taktığını görmek işlerinin karışacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında nişan yüzüğünü kaybetmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğü vermek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Kahve falında siyah nişan yüzüğü görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir