AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi nişan yüzüğünü görmek

Kahve falında kendi nişan yüzüğünü görmek

Kahve falında kendi nişan yüzüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yanlış anlaşılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi nişan yüzüğünü gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak sözler vererek veya hızlı konuşarak sizi dışarıda bırakmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzükle nişanlanmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, getirisinden daha fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında eski nişan yüzüğünü görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında erkek nişan yüzüğü görmek alım gücünde yükselme olacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü taktığını görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, ekmeğinin verimli olacağına delalet eder.

Kahve falında nişan yüzüğü taktığını görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir