AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzükleri görmek

Kahve falında nişan yüzükleri görmek

Kahve falında nişan yüzükleri görmek büyük başarılar elde edeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, başarı için fırsatların artacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan yüzükleri gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Kahve falında eski nişan yüzüğünü görmek büyük bir yenilgi alacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü değiştirmek yaraların merheminin bulunulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırılmasını görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işarettir.

Kahve falında nişan yüzüğünü çıkartmak gücünün azalacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının nişan yüzüğünü görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırıldığını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğünün yandığını görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlanmak altın yüzük takmak dayanışmanın ve düzenin artacağına, rızkının çeşitleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir