AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğünü değiştirmek

Kahve falında nişan yüzüğünü değiştirmek

Kahve falında nişan yüzüğünü değiştirmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerin yoluna sokulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında nişan yüzüğünü değiştirmek gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek, ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Kahve falında nişan yüzüğünü değiştirmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, sorununu kolayca çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan yüzüğü değiştirmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğünü değiştirmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yardımın alınacağına inanılır.

Kahve falında yüzük değiştirmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine yorulur.

Kahve falında nişan yüzüğü vermek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın nişan yüzüğü görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında birinin nişan yüzüğü görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir