AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğünü değiştirmek

Kahve falında yüzüğünü değiştirmek

Kahve falında yüzüğünü değiştirmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yüzüğünü değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında yüzüğünü değiştirmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük değiştirmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Kahve falında nişan yüzüğünü değiştirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü değiştirmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçeğin toprağını değiştirmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkan değiştirmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında cinsiyet değiştirmiş birini görmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yol değiştirmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir