AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın nişan yüzüğü görmek

Kahve falında altın nişan yüzüğü görmek

Kahve falında altın nişan yüzüğü görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, işlerinin bollaşacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında altın nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilir veya sevdiğiniz kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında altın nişan yüzük takmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında altın nişan yüzüğü takmak ayıplanacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın nişan yüzük görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzük takmak nişanlanmak büyük ferahlık yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlanmak altın yüzük takmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalettir.

Kahve falında altın nişan yüzüğü görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, verilen sözlerin tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın yüzükle nişanlanmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırıldığını görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir