AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğünü satmak

Kahve falında nişan yüzüğünü satmak

Kahve falında nişan yüzüğünü satmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü satmak gördüyseniz:

  • Belli konularda rekabet söz konusu olabilir.

Kahve falında nişan yüzüğü satmak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğünü satmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük satmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında gümüş yüzük satmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında yüzük satmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğünü satmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında altın yüzüğünü satmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında tek taş yüzük satmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir