Kahve falında nişan tepsisi görmek

Kahve falında nişan tepsisi görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan tepsisi gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında nişan tepsisi görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında nişan tepsisi tutmak hasret çekileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına işarettir.

Kahve falında tepside tatlı görmek hayır duaları alacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside yemek görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslü tepsi görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsiden baklava yemek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni tepsi görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tepside altın görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir