AnaSayfa / Genel / Kahve falında törende olmak

Kahve falında törende olmak

Kahve falında törende olmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret eder.

Kahve falında törende olmak gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında törende bulunmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze töreni görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet eder.

Kahve falında tören yeri görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında takı töreni görmek ardından bu kişiye açılacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında söz töreni görmek düşünceli ve dalgın olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün törenine katılmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, itibarını geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında hristiyan cenaze töreni görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında töreni görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir