AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah şekeri almak

Kahve falında nikah şekeri almak

Kahve falında nikah şekeri almak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, sorunlarını gidereceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah şekeri almak gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Kahve falında nikah şekeri yemek bolluk içine olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında nikah şekeri görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nikah şekeri yapmak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında nikah şekeri almak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nikah masası görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının nikahlandığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, günü birlik tatillere çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle evlenmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir