AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah şekeri görmek

Kahve falında nikah şekeri görmek

Kahve falında nikah şekeri görmek hayallerinin de yarım kalacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nikah şekeri gördüyseniz:

  • Gerçek hislerinizi göstermemeniz sizi tuhaf bir durumda bırakabilir.

Kahve falında nikah şekeri görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında nikah şekeri yapmak kazançların artacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nikah şekeri almak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikah şekeri yemek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, çok daha fazla mesai harcayacağına alamet eder.

Kahve falında evde nikah kıymak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında nikahta olduğunu görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle nikahlanmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında nikah masasından kalkmak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir