AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah düşmeyen biriyle evlenmek

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle evlenmek

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle evlenmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, isteklerine kavuşacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin diğer yollarına konsantre olarak daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle evlendiğini görmek üzüntülerin sevince döneceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle evlenmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikahsız evlenmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imam nikahıyla evlendiğini görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında nikahsız evlendiğini görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında imam nikahlı evlenmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dini nikahla evlenmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında imam nikahıyla evlenmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir