AnaSayfa / Genel / Kahve falında nescafe içmek

Kahve falında nescafe içmek

Kahve falında nescafe içmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında nescafe içmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya iş birliklerinizde olumlu geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında nil nehrinden su içmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yani babasına benzeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nescafe içmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında neskahve içmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlü nescafe içmek zorlukların ortadan kalkacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nescafe almak yeni bir adım atılacağına, hak yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuna nehri görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında kıyametin ne zaman kopacağını görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında nehre düştüğünü görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir