AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehre düştüğünü görmek

Kahve falında nehre düştüğünü görmek

Kahve falında nehre düştüğünü görmek mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine inanılır.

Kahve falında nehre düştüğünü gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Kahve falında nehre düşen birini görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehre düştüğünü görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında dicle nehrini görmek kendi işine kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında nefsini görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sakarya nehrini görmek edilen duaların kabul olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işaret eder.

Kahve falında nescafe almak yaşama isteğinin artacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında nehre atlamak başarılarının azalacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir