AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyametin ne zaman kopacağını görmek

Kahve falında kıyametin ne zaman kopacağını görmek

Kahve falında kıyametin ne zaman kopacağını görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyametin ne zaman kopacağını gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Kahve falında kıyametin ne zaman kopacağını görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ne zaman öleceğini duymak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ne zaman öleceğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ne zaman öleceğini öğrenmek büyük sorunlar yaşanacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında nehrin üstünden geçmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ne yapacağını bilememek zararını tamamen kapatacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında nehrin kuruduğunu görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine yorulur.

Kahve falında neptün görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir