AnaSayfa / Genel / Kahve falında nil nehrinden su içmek

Kahve falında nil nehrinden su içmek

Kahve falında nil nehrinden su içmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, örnek insan olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında nil nehrinden su içmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz belli konularda bilgilerinizi arttırmanıza yardım edebilir.

Kahve falında nil nehrinden su içmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına tabir olunur.

Kahve falında neskahve içmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü nescafe içmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında nescafe içmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında necm suresini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet eder.

Kahve falında çoruh nehrini görmek kısmet alacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına yorulur.

Kahve falında nehre düştüğünü görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında necmettin erbakanı görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir