AnaSayfa / Genel / Kahve falında asi nehrini görmek

Kahve falında asi nehrini görmek

Kahve falında asi nehrini görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, huzurlu günler geçirileceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, ortağından ayrılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asi nehrini gördüyseniz:

  • Fazla borç altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında asi nehrini görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlüye asik olmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında anneye asi olmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında babaya asi olmak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya asi gelmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında baskasina asik olmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hayatının alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında nehrini görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında neskahve içmek yükseleceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir