AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde yılan görmek

Kahve falında nehirde yılan görmek

Kahve falında nehirde yılan görmek insanların birbirine kenetleneceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nehirde yılan gördüyseniz:

  • Aile içinde gergin bir hava esebilir.

Kahve falında nehirde yılan görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında nehir ve orman görmek geçineceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sevilen birinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehir görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına delalettir.

Kahve falında donmuş nehir görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nehirde gezmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehir içinde olmak kimseden korkmayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına tabir olunur.

Kahve falında nehir üzerinden atlamak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir