AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda nefes almak

Kahve falında havuzda nefes almak

Kahve falında havuzda nefes almak iç dünyasında rahata kavuşacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, evlerine dünürcü geleceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında havuzda nefes almak gördüyseniz:

  • Her alanda bilginizi arttırmaya çalışmalısınız.

Kahve falında havuzda nefes almak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzun içinde nefes almak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret eder.

Kahve falında havuzda nefessiz kalmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Kahve falında denizin dibinde nefes almak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında zor nefes aldığını görmek rızkının da çoğalacağına, bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nefesinin kesildiğini görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında su altında nefes tutmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde nefes almak galibiyetlerinin artacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir