AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde nefessiz kalmak

Kahve falında denizde nefessiz kalmak

Kahve falında denizde nefessiz kalmak çekilen zahmetin sona ereceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde nefessiz kalmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Kahve falında denizde nefessiz kalmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda nefessiz kalmak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında nefes nefese kalmak yarardan çok zarar getireceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına inanılır.

Kahve falında suda nefessiz kalmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak çok büyük insanlar arasına gireceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına tabir olunur.

Kahve falında nefessiz kaldığını görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında nefessiz kalmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına alamet eder.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak yorgun ve hasta hissedeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir