AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi nar görmek

Kahve falında mavi nar görmek

Kahve falında mavi nar görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi nar gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Kahve falında mavi nar görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında nar koparıp yemek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta nar görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında kudret narı almak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nar istemek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar sıkmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta nar toplamak kendisi için isabetli adımlar atacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın nar görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir