AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ağaç dikmek

Kahve falında nar ağaç dikmek

Kahve falında nar ağaç dikmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kendini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında nar ağaç dikmek gördüyseniz:

  • Sunduklarınız takdir görebilir.

Kahve falında nar ağaç dikmek güç ve para kaybedeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında nar ağacı dikmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar dikmek çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nar fidesi dikmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında nar fidanı dikmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında nar ve nar ağacı görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kafasını toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı nar ağacı görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan nar toplamak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir