AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar yiyen birini görmek

Kahve falında nar yiyen birini görmek

Kahve falında nar yiyen birini görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, işe zorla gidip geleceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında nar yiyen birini gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında nar çekirdeği görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süs nar görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında nar ve portakal görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında nar suyu içmek yeni başlangıçlar yapacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar kırmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olmamış nar görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar fidanı dikmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm ve nar görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir