AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar kırmak

Kahve falında nar kırmak

Kahve falında nar kırmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, zor bir işe girileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına alamet etmektedir.

Kahve falında nar kırmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında nar kırmak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nar ve ceviz görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, tatsız durumların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan nar yemek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında iri nar görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nar tarlası görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında nar taneleri toplamak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına yorulur.

Kahve falında nar vermek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış nar görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir