AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah böcek ezmek

Kahve falında siyah böcek ezmek

Kahve falında siyah böcek ezmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah böcek ezmek gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Kahve falında siyah böcek ezmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kazancının azalacağına işarettir.

Kahve falında hamam böceği ezmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında böcek ezdiğini görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında böcek ezmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamam böceğini ezmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında böceği ezmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında siyah kedi ezmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir