AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı nar ağacı görmek

Kahve falında kırmızı nar ağacı görmek

Kahve falında kırmızı nar ağacı görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, yeni malların alınacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı nar ağacı gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Kahve falında kırmızı nar ağacı görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan nar toplamak toplum içindeki yerin değerleneceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan nar koparmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında nar ve nar ağacı görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında nar ağacı kesmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacında nar görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında nar ağacından nar koparmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, geri plana düşeceğine işaret eder.

Kahve falında nar ağacından nar toplamak kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir