AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane görmek

Kahve falında nane görmek

Kahve falında nane görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nane gördüyseniz:

  • İç sesiniz, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda sizi en doğru yöne yönlendirebilir.

Kahve falında kurumuş nane görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında naneli çorba içmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında nane limon kaynatmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz nane görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kekik ve nane görmek hayatının daha kolay olacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işarettir.

Kahve falında naneli şeker yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, rızkın çoğalacağına yorulur.

Kahve falında nane satmak hayallerinin de yarım kalacağına, çok büyük bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında nane almak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir