AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane almak

Kahve falında nane almak

Kahve falında nane almak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında nane almak gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında nane ekmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz nane görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nane yemek görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nane kokusu duymak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında naneli çorba içmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, verimli olacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında nane koklamak ana baba sözü dinlemeye, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Kahve falında taze nane toplamak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekili nane görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir