AnaSayfa / Genel / Kahve falında at hırsızı görmek

Kahve falında at hırsızı görmek

Kahve falında at hırsızı görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, müjdeli haberler alınacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, ağız tadının bozulmayacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at hırsızı gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Kahve falında at hırsızı görmek sorunlarının birken beş olacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında araba hırsızı görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hak yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığının hırsızlık yaptığını görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinde hırsızlık görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı dövmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında hırsızla kavga etmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının hırsızlık yaptığını görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ortalığın karışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir