AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve giren hırsızı dövmek

Kahve falında eve giren hırsızı dövmek

Kahve falında eve giren hırsızı dövmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve giren hırsızı dövmek gördüyseniz:

  • Değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Kahve falında eve giren hırsızı dövmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına yorulur.

Kahve falında hırsızı evde yakalamak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hırsızı eve girerken görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında eve hırsızın girmeye çalışmasını görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına inanılır.

Kahve falında evde hırsızlık yapıldığını görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve giren hırsızı görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında eve giren hırsızdan korkmak mutluluk ve başarı getireceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir