AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evine hırsızın girdiğini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında evine giren hırsızı yakalamak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına delalettir.

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında evine giren hırsızı görmek geniş geniş yaşayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde hırsızlık görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evine hırsızın girdiğini görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiden hırsızlık yapmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir