AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde hırsızlık görmek

Kahve falında işyerinde hırsızlık görmek

Kahve falında işyerinde hırsızlık görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, rütbe alacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde hırsızlık gördüyseniz:

  • Farklı teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında işyerinde hırsızlık görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerinde hırsızlık yapıldığını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla hırsızlık yapmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında hırsızın elinde bıçak görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı dövmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında hırsızlık yaparken yakalanmak hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında para hırsızlığı yapmak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hırsızla karşılaşmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir