AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırsızla kavga etmek

Kahve falında hırsızla kavga etmek

Kahve falında hırsızla kavga etmek kazancının bol olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hırsızla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara bakış açınızı değiştirmeniz veya farklı şekillerde değişikliğe gitmeniz başarmanın anahtarı olabilir.

Kahve falında hırsızla kavga etmek çok üzüleceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının hırsızlık yaptığını görmek derde ve kedere düşeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınının hırsızlık yaptığını görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında araba hırsızı görmek zorluklarının kalmayacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hırsızlık yapmak ve yakalanmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işarettir.

Kahve falında hırsızı öldürmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sorunları başarıyla çözmeye delalet etmektedir.

Kahve falında hırsızlık yapanı görmek stres içinde günler geçireceğine, hayalkırıklığı duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının hırsızlık yaptığını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir