AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlikle dövmek

Kahve falında terlikle dövmek

Kahve falında terlikle dövmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında terlikle dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Kahve falında terlikle dövmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini terlikle dövmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ticaretin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında terlik hediye almak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında okula terlikle gitmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında ters terlik giymek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında terlik kaybolduğunu görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu terlik görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında camide terlik kaybetmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir