AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine terlik vermek

Kahve falında birisine terlik vermek

Kahve falında birisine terlik vermek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına yorulur.

Kahve falında birisine terlik vermek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Kahve falında sarı renk terlik görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terliğini unutmak kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kadın terliği giymek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda terlikle yürümek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında birisine terlik atmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, eğlence ve renk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terlik teki kaybetmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah terlik kaybetmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek terlikle yürümek şansın ve bahtın da açılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir